Canicula a secat fântânile reșițenilor!

Seceta din această vară i-a lăsat pe reșițenii din cartierele mărginașe cu fântânile goale, astfel că reprezentanții executivului sunt obligați să ia măsuri, să nu îi lase pe oameni fără apă.  

Cele mai mari probleme legate de lipsa apei potabile din fântâni au fost semnalate în cartierul Doman. Astfel că oamenii i-au contactat pe reprezentanții municipalității să ia măsuri cât mai urgente. Le ducem locuitorilor din cartier două, trei cisterne pe zi. Ne-au solicitat acest lucru din cauza problemelor care au apărut”, a declarat Sava Giuricici, director în cadrul Primăriei Reșița.

Mai mult, la cel mai recent plen, viceprimarul orașului, Ioan Crina, le-a atras atenția angajaților municipalității să se asigure de faptul că niciun locuitor al Reșiței din cartierele mărginașe nu duce lipsa apei. Până când Ministerul Mediului va aproba spre finanțare extinderea sistemului de alimentare al orașului în Doman, Cupotoare, Moniom și Secu astfel de măsuri sunt obligatorii.

Reamintim că oficialii administrației publice locale au finalizat și depus cele patru studii de fezabilitate, în speranța că vor obține finanțare pentru rezolvarea problemei apei și a canalizării în cartierele mărginașe ale Reșiței.