Candidatul PMP la Primăria Oțelu Roșu se bazează pe simpatia oamenilor. „Mă întâlnesc pe stradă cu ei și își amintesc cum i-am ajutat în perioadele grele”

Iancu Simion Simi se bucură încă de susținerea multor cetățeni din Oțelu Roșu, pe care i-a ajutat cu tot ce a putut pe vremea când a ocupat funcția de primar. A adus Partidului Mișcarea Populară sute de membri în foarte scurt timp și are încredere că oamenii îi vor fi alături și în 27 septembrie

A revenit în atenție și are toată susținerea oamenilor care i-au fost alături și în trecut. Este mândru de președintele partidului în care a ales să intre și este convins că va face o figură frumoasă alături de echipa sa în 27 septembrie. Iancu Simion Simi îl compară politic pe Ionuț Popovici cu Sorin Frunzăverde. „Președintele nostru Ionuț Popovici e un politician adevărat, un om tânăr, cu multă perspectivă, cred că este pe urma președintelui Sorin Frunzăverde în politică. Va face o figură bună pentru că am văzut că are multe calități de politician, de om, este un bărbat adevărat și faptul că am venit lângă el îi dă curajul să facă lucruri minunate pentru Caraș.”, a declarat Iancu Simion Simi.

În scurt timp după ce a decis să se alăture PMP, candidatul la Primăria Oțelu Roșu a reușit să adune în jurul său circa 500 de membri, semn că cei care l-au apreciat atunci când ocupa scaunul de edil-șef nu l-au uitat și îi sunt alături în continuare. Tocmai asta îi dă încredere că în 27 septembrie va avea suficienți oameni aproape pentru a ieși triumfător din lupta pentru funcția de primar. Consideră că nu are nimeni ce să îi reproșeze și că mereu și-a ajutat semenii cu tot ce a putut.

„Întotdeauna m-am rugat la Dumnezeu și am fost credincios, mi-am respectat cuvântul și am ajutat mulți oameni necăjiți și oameni de afaceri, i-am ajutat pe mulți din multe puncte de vedere. Am avut și conjunctura bună ca și consilier al prietenului meu drag Sorin Frunzăverde, consilier în 3 ministere, și comunicarea cu oamenii a fost mai ușoară pentru că aveam putere să-i ajut. Nimeni din Caraș nu mă poate acuza sau să spună că am luat ceva, am ajutat din pură inițiativă, fără probleme, fără niciun fel de venituri, doar din dragoste, pentru că am avut posibilitatea să fiu acolo și să ajut cărășenii și oamenii din Oțelul Roșu. Mă întâlnesc pe stradă cu ei și își amintesc cum i-am ajutat în perioadele alea grele. Oamenii nu uită și sunt recunoscători, știu ce am făcut pentru Caraș și Oțelul Roșu.”, povestește Iancu Simion Simi, candidatul PMP la funcția de primar al orașului de pe Valea Bistrei.

(E)