Șefii de instituții vor fi schimbați după alegeri

Proaspăt instalat pe funcție, prefectul Silviu Hurduzeu a precizat că principala sa prioritate este organizarea în bune condiții a alegerilor locale, ce au loc pe data de 10 iunie. Acesta îi asigură pe candidați de faptul că toți vor pleca de pe poziție egală în competiție, fără ca vreunul dintre aceștia să fie favorizați.

Pe lângă prioritățile legate de distrugerea clanurilor mafiote, sănătate și învățământ, prefectul de Caraș-Severin, recent instalat pe funcție explică faptul că alegerile sunt cel mai important eveniment din perioada următoare, astfel că i se va acorda o mare atenție. „Pot să îi asigur pe candidați că toți pleacă de pe poziție egală. Instituția Prefectului va supraveghea legalitatea modului în care se desfășoară alegerile pe data de 10 iunie, astfel că oamenii nu trebuie decât să se prezinte la vot”, a declarat prefectul de Caraș-Severin.

Șefii de instituții vor fi schimbați după alegeri
Prezent la Reșița la momentul instalării pe funcție a prefectului, secretarul de stat pentru Comunităţile Locale din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Mihai Viorel Fifor a explicat că șefii de instituții pot sta liniștiți, cel puțin deocamdată. „Noi nu urmărim să politizăm instituțiile publice din Caraș-Severin și de nicăieri din România. Acum, prioritatea noastră sunt alegerile, după care vedem ce se mai întâmplă și ce este de făcut”, a declarat Mihai Viorel Fifor. Acesta a adăugat că va lua măsuri drastice împotriva șefilor de instituții care își transformă biroul în spațiu de campanie electorală.