Candidații la Primăria Timișoara, provocați de elevi! „Cine pune ștampila pe educație?”

Elevii din județul Timiș îi provoacă pe cei care vor să ocupe fotoliul de primar în Timișoara să se prezinte la o dezbatere pe tema educației.

„Cine pune ștampila pe educație?” este evenimentul la care sunt invitați candidații la Primăria Timișoara și este organizat de Consiliul Județean al Elevilor Timiș, una dintre cele mai puternice voci din educație la nivel național.

„Domeniul educațional trebuie să fie o prioritate pentru fiecare candidat, așa că ne vom antrena într-o dezbatere transparentă pentru a afla mai multe detalii. Te așteptăm să pui întrebări candidaților și să descoperim viitorul educației din Timișoara împreună.”, au transmis reprezentanții CJE.

Consiliul Județean al Elevilor a întocmit și un raport pe baza unui chestionar la care au răspuns 523 de elevi și 27 de profesori.

CITEȘTE ȘI: Raport CJE Timiș: Peste 40% dintre elevi spun că materiile de la școală, inclusiv opționalele, nu răspund nevoilor lor

Potrivit datelor colectate, 42.9% dintre elevi nu le-au oferit niciodată feedback profesorilor de la clasă, 40.7% dintre profesorii respondenți afirmă că nu sunt întotdeauna obiectivi și corecți în cadrul evaluării pe care o fac, iar 36,2% dintre elevi nu primesc deloc decontul navetei.

Evenimentul va avea loc vineri, 11 septembrie, de la ora 15.00, la Bastionul Maria Theresia.