Candidat-surpriză pentru Primăria Caransebeș!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

S-a stabilit candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Caransebeș. Felix Borcean îl are drept contracandidat pe liderul grupului PSD din Consiliul Local, Florin Bogdea, director al Liceului Tehnologic „Dacia”!

Deși președintele organizației PSD Caransebeș, Petrică Schinteie, era cotat drept principalul favorit pentru a candida la funcția de primar, la mare luptă cu Marius Damian, în mod surprinzător liderul social-democrat s-a declarat mai slab pregătit pentru confruntarea cu Felix Borcean decât Florin Bogdea, liderul grupului consilierilor locali PSD.

Domnul Bogdea are o experiență administrativă și politică superioară, lucru dovedit și prin faptul că, în Consiliul Local Caransebeș, nu a putut fi păcălit niciodată de camarila PNL și este principalul vector al celor 4.200 de votanți PSD de la localele din 2016, care și-au dorit altceva decât PNL la Caransebeș”, spune Petru Schinteie.


Președintele interimar al PSD Caransebeș ne-a precizat că în aceste zile va avea loc o întrunire în care se va lua act de părerea organizației locale privind desemnarea drept candidat a lui Florin Bogdea. „Proiectul PSD Caransebeș privind dezvoltarea municipiului este unul bazat pe experiența lui Florin Bogdea, dar și pe aportul lui Bebe Iova și Petru Schinteie, adică echipa unită a PSD Caransebeș”, a mai spus Schinteie.

E bine cunoscut faptul că validarea candidaturilor o face filiala județeană, de unde șansele potențialilor candidați se văd și se măsoară altfel. Până atunci, candidatul PSD poate fi Bogdea!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/