Candidat-surpriză! Pe cine aruncă liberalii în cursa pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin?

Ministrul de Interne Marcel Vela, în calitatea sa de președinte al PNL Caraș-Severin, a participat astăzi la ședința prin care s-a stabilit candidatul partidului la alegerile din vară pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Liberalii au venit cu un candidat-surpriză.

Liberalii și-au desemnat candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean, în cadrul unei ședințe interne a PNL Caraș-Severin. Surprinzător sau nu, acesta este cunoscutul om de afaceri Romeo Dunca.

Marcel Vela, cel care susține la această oră o conferință de presă, spune că Romeo Dunca este cea mai potrivită persoană care să conducă forul județean, fapt demonstrat de-a lungul timpului prin activitățile din domeniul afacerilor. Liderul liberal spune că, în cazul în care va deveni președinte al Consiliului Județean, Romeo Dunca va dona proiectul Nedeia județului Caraș-Severin.

Deși multe voci spuneau că Marcel Vela se va întoarce „acasă” și el va fi candidatul, la fel ca în 2016, pentru șefia Consiliului Județean, liderul PNL Caraș-Severin a dezvăluit că în 2020 va candida pentru încă un mandat de senator.

„Rugămintea domnului Marcel Vela de a mă alătura echipei PNL și expres de a administra Consiliul Județean am acceptat-o cu emoție și cu plăcere. Sigur, domnul președinte a ținut cont și de dorința mea de a realiza acest proiect (n. r. Nedeia) la care lucrez de aproximativ 13 ani. Eu am văzut o șansă de realizare a acestui proiect care este în primul rând benefic pentru județul Caraș-Severin și mai puțin pentru mine, ca persoană fizică. Evident că problemele județului nu se rezumă la dezvoltarea turistică și acceptând această propunere am venit cu responsabilitatea de a face tot posibilul pentru a mă ridica la nivelul așteptărilor celor care au avut încredere în mine. E un lucru inedit. Nu am făcut politică. Nu mă pricep la politică. Mă pricep la a mă înconjura de oameni care au calități și cred că orice reușită, în orice domeniu, este dată de alegerea oamenilor pricepuți”, a spus Romeo Dunca.