Când vor începe lucrările la mallul din Reșița?

Una dintre promisiunile primarului Reșiței este cea referitoare la fosta platformă industrială Mociur, acolo unde urmează să apară un orășel în viitorii ani, care va avea de toate: locuințe, clădiri pentru birouri, un mall și un aqualand.

În privința mallului, despre care s-a tot vorbit, și care va așeza Reșița pe harta orașelor cu astfel de investiții, primarul Ioan Popa ne-a asigurat, în cadrul Urban Talks – sesiune online inițiată de UrbanizeHub România că el va fi construit, însă nu poate să spună o dată la care vor începe lucrările.

„Dacă m-ați fi întrebat cu două luni și jumătate în urmă, înainte de apariția COVID-ului, aș fi zis că în toamnă începem lucrările la mall. Din câte știu eu, masterplanul întocmit de francezii de la Immochan Auchan din Paris, este gata, urmează ca el să fie transpus într-un PUZ care are niște termene de șase, șapte luni de dezbateri, după care ar trebui să înceapă lucrările. Dacă cei de la Auchan nu-și schimbă optica și politica investițională, după această perioadă de criză, lucrările ar trebui să înceapă pe la sfârșitul toamnei, urmând să le accelereze în primăvara viitoare. Mai mult decât atât, am informații că pentru realizarea unui mall de această anvergură au nevoie de 16, 17 luni.”, a mărturisit primarul Popa.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)