Cancelaria unei grădiniţe, corigentă în faţa a doi minori

explo 1000x200

Doi minori sunt cercetați de polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Oțelu Roșu pentru furt din grădinița din Zăvoi, comună învecinată orașului de pe Valea Bistrei. 

Polițiștii au identificat doi minori în vârstă de 15 ani, bănuiți că au sustras bunuri în valoare de aproximativ 4.500 de lei, dintr-o grădiniță din Zăvoi. La jumătatea lunii martie, după orele de curs, în intervalul orar 17.00 – 07.00, cei doi minori din Zăvoi ar fi pătruns în grădinița din localitate prin spargerea geamului de la toaletă, iar din cancelaria unității de învățământ ar fi sustras un laptop. Peste o lună, în noaptea de 23 spre 24 aprilie, aceiași băieți ar fi decuplat siguranțele de la contorul electric și ar fi pătruns în grădiniță prin spargerea unui geam termopan. Din două săli de clasă ar fi sustras câte un televizor.

Cei doi minori sunt cercetați penal sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt calificat, polițiștii efectuând în continuare cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale a lor.