Campus școlar modern la Colegiul Național CD Loga

Ultima ședință de lucru a vechiului Consiliu Local de la Caransebeș a adus o veste bună pentru elevii Colegiului Național CD Loga, aici unde se lucrează la reabilitarea și modernizarea clădirii și construirea unor spații noi, în cadrul proiectului de amenajarea a Campusului Preuniversitar.

Aleșii locali au aprobat prelungirea duratei contractului de lucrări până la 1 noiembrie pentru realizarea investiției ”Realizare, construire Campus Școlar la Colegiul Național CD Loga”. Potrivit viceprimarului Filip Strejariu, deși termenul este noiembrie 2016, elevii vor putea începe noul an școlar în 15 septembrie în sălile de clasă de la CD Loga, după un an în care s-au sacrificat după un program înghesuit la celelalte școli din oraș.

”Avem certitudinea, în aceste condiții de prelungire a termenului, că acest campus va fi finalizat și finanțat de Uniunea Europeană și în această toamnă copii vor avea parte de condiții mult mai bune în liceul în care-și desfășoară activitatea, dar mai ales de o sală de sport spectaculoasă pentru Caransebeș”, menționa viceprimarul Filip Strejariu. Primăria a apelat la un credit bancar pentru a putea acoperi cheltuielile, astfel că dacă nu s-ar fi încadrat în termenul de finalizare a lucrărilor ar fi putut să piardă finanțarea din programul european.