Campionatul de Minifotbal „Cupa de Vară” a intrat pe ultima sută de metri

Competiția sportivă desfășurată în perioada 16 iulie – 12 august 2018, la Moldova Nouă, se apropie de final.

Cele șapte echipe mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a-și păstra sau, de ce nu, îmbunătăţi locul în clasament. Potrivit organizatorului concursurilor sportive la CS Moldova Nouă, Marius Costache, „există slabe șanse ca cineva să detroneze echipa cu cele mai multe puncte obținute în campionat, Centru Civic. Lupta aprigă se va da pentru locurile II, III și IV, între echipele: MOLDOVIȚA, ZEII CLISURII ȘI N.E.I.”.

Disputa celor șapte echipe în cadrul primelor trei săptămâni a campionatului de minifotbal face ca „tabela de marcaj“ să arate în felul următor: Centru Civic (I), Moldovița (II), Zeii Clisurii (III), N.E.I. (IV), Padina Matei (V), Fair Play (VI), Sporting Gornea (VII).

Ziua de sâmbătă, 11.08.2018, este dedicată semifinalelor. Astfel, echipa de pe primul loc o va întâlni pe cea de-a treia clasată, iar locul II se va duela cu echipa aflată pe locul IV. Emoții însă vor fi duminică, 12.08.2018, când se va juca marea finală. Există discuții potrivit cărora, înainte de meciul final, terenul sintetic de la Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” ar urma să găzduiască un meci demonstrativ (old boys), o demonstrație a fostelor glorii naționale și cărășene.

Echipele care se vor clasa podium la Campionatul de Minifotbal „Cupa de Vară” din acest an vor primi echipamente sportive și cupe. Totodată, la finalul competiției vor mai premiați: cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător, jucătorul finalei și cel mai bun marcator.