Ilie Vaidasigan, după două înfrângeri cu Politehnica Timişoara: „Eu sunt foarte mulțumit de băieți”

Ilie Vaidasigan, antrenorul handbaliştilor de la CSM Reșița, spune că este mulțumit de evoluţia băieților săi în cele două amicale pierdute cu SCM Politehnica Timișoara.

Până la începutul campionatului gruparea reșițeană mai plănuiește participarea la un turneu, dar și două meciuri de verificare cu CSM Făgăraș.

În ultimul amical, SCM Politehnica Timișoara s-a impus cu 33-18, dar antrenorul rosso-nerilor spune că a văzut voință la elevii săi. „Într-adevăr, s-a văzut diferența dintre noi, ei la momentul actual au cea mai bună echipă din ultimii 25-30 ani, noi avem alte obiective. În meciurile astea noi am urmărit altceva, eu sunt foarte mulțumit de băieți, au reacționat prompt la tot ce le-am transmis, au dat dovadă de atitudine, de dorință. După cum s-a văzut și în prima repriză a meciului, băieții pot, și pot mult mai mult decât au demonstrat acum. Diferența de scor se datorează și faptului că Timișoara are un buget de zece ori mai mare ca al nostru, jucători cu experiență și jucători străini”, spune Vaidasigan.

Cât privește CSM Reșița, antrenorul Ilie Vaidasigan spune că „noi suntem la început de drum, construim, le-am dat șansă și copiilor, juniorilor 1 să joace. După cum ați văzut, au jucat toți și sunt foarte mulțumit de ei, de toți, și juniorii, și seniorii. În perioada următoare vom continua cu antrenament și afară și în sală, peste două săptămâni s-ar putea să avem un turneu și câteva meciuri amicale. Peste trei săptămâni vom juca în două meciuri la CSM Făgăraș. Așteptăm în continuare programul pentru Liga a II-a, nu știm când vom începe”, a mai spus Ilie Vaidasigan.