Campioana Timișoara Saracens trebuie să strângă rândurile pentru ultimul meci mai accesibil. Terenul din Ronaț, încă neterminat

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Campioana României de rugby Timișoara Saracens termină sezonul regulat cu un meci mai accesibil, pe terenul Universității Cluj. Bănățenii sunt la mâna rezultatelor din celelalte partide pentru a afla cu cine vor juca în semifinală și dacă vor juca sau nu acasă.

Timișoara a câștigat la limită cu Tomitanii sâmbătă, după un meci dezamăgitor. Antrenorul Sosene Anesi vrea acum o altfel de evoluție. „Este un meci foarte important, e ultima șansă de a ne îmbunătăți prestația. Să vedem cum vom juca și cum ne vom face treaba, avem nevoie de un succes cu punct bonus pentru a ne securiza rezultatul din play-off. Ne-am cam îndepărtat de nivelul nostru de joc la ultimele meciuri cu Tomitanii și CSM. Dar revin jucători și e o stare de încredere în echipă. Nu avem o statistică grozavă în deplasări, e o șansă bună să rezolvăm asta”, a precizat antrenorul principal.

Secundul Gamboa a subliniat un neajuns important al echipei, și anume lipsa concentrării pe toată desfășurarea partidei. „Pregătim această ultimă deplasare. Sper să avem o prestație bună timp de 80 de minute, să rămânem concentrați pe toată perioada partidei. Trebuie să avem capacitatea să luăm și bonusul ofensiv. Încercăm să câștigăm. Trebuie să jucăm bine sub presiune, asta ne-a cam lipsit în ultima vreme”, a precizat Ulises Gamboa.

Eugen Căpățînă va fi căpitanul echipei și spune că e ultima repetiție înainte de meciurile tari, semifinala și finala campionatului. „Am ajuns la ultimul meci al sezonului regulat. Acum putem pune la punct ce avem de făcut pentru semifinală și finală. Echipa a ajuns într-un moment în care avem nevoie de victorii cruciale. Au fost momente în care nu ne-am concentrat cum ar trebui. Toate echipele au crescut, trebuie să fim și noi mai preocupați pentru ceea ce urmează”, spus jucătorul.

untitled design set 970x90 px

Ronațul, în renovare din toamnă

Deși existau unele promisiuni că stadionul din Ronaț va fi gata primăvara aceasta, deocamdată echipa nu poate juca acolo, unde s-a montat un gazon nou, pe rulouri. „Din câte am înțeles, încă se lucrează. Nu se vrea să se forțeze lucrurile, să pună gazonul și să-l rupem săptămâna viitoare la un eventual meci acasă în semifinale. Dacă vom avea meci acasă, vom juca pe «Dan Păltinișanu», a precizat managerul echipei, Attila Brosovszky.

Sâmbătă, toate cele patru meciuri din campionat se vor juca de la aceeași oră, 14. Jocul Timișoarei nu este transmis.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/