Locul IV pentru CS Moldova Nouă la Turneul „Cupa Banatului” de la Reșița

Sportivii de la CS Moldova Nouă au reuşit să obţină, după U Craiova (locul I), Colterm Timișoara (II) şi Junior Craiova (III), un binemeritat loc IV în cadrul Turneului „Cupa Banatului” la fotbal.

Weekendul trecut, în 4 și 5 mai, stadioanele „Gloria” şi „Mircea Chivu” din Reşiţa au fost gazdele competiţiei sportive „Cupa Banatului”, un eveniment organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin, Comisia Judeţeană de Arbitri, Federaţia Română de Fotbal, alături de Primăria şi Consiliul Local Reşiţa, competiţie dedicată tinerilor repartizaţi pe următoarele grupe de vârstă: 2009, 2010, 2011, 2012.

Cu privire la rezultatul obţinut de echipa de la Moldova Nouă, cea care a avut ocazia să se dueleze cu echipe din cadrul judeţelor Caraş-Severin, Timiş, Mehedinţi și Dolj, antrenorul Constantin Stamatoiu declară pentru expressdebanat.ro: „Sunt foarte mulţumit de prestaţia copiiilor pe teren! În ciuda vremii capricioase, aceştia au dat dovadă de maturitate în cadrul competiţiei! A fost un turneu reuşit, tinerii având atât ocazia să lege prietenii, cât și posibilitatea de a-şi îmbunătăţi, pe viitor, tactica de joc”.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

În cadrul disputei sportive de la Reşiţa, sportivii de la CS Moldova Nouă au benefiat atât de suportul antrenorilor Constantin Stamatoiu, Ceaslav Goanţă, cât şi de suportul oferit de primarul oraşului Moldova Nouă, Adrian Torma.

banner 970 x 250