Campioana Diana Mudrag se revoltă! Dă de pământ cu criticii sportivilor români de la Rio!

Cea mai bună sportivă a județului Caraș-Severin iese la atac, supărată pe atitudinea mass-media după ultimele rezultate obținute de sportivii români la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Într-o postare pe pagina sa de facebook, campioana mondială la lupte pe plajă sare la gâtul jurnaliștilor și al celor care au folosit cuvinte dure la adresa olimpicilor noștri, care, e adevărat, se întorc anul acesta cu mai puține medalii decât eram obișnuiți.

„Văd mass-media, citesc presa sportivă și nu numai, cum bocește zilnic delegația României la Rio…(câtă falsitate), sunt criticați la orice pas sportivi și antrenori, dar pe ei nu se critică, când difuzează de dimineața până seara doar fotbal și invită în emisiuni toți corupții care au jefuit sportul românesc???!!! Critică sistemul bolnav din sportul românesc, dar oare nu și ei ajută acest sistem difuzând doar fotbal și știri de …, o presă care aşteaptă să ratezi să facă o dramă totală săptămâni la rând, pe când un rezultat bun, favorabil României, va fi uitat în două zile!!!”, este mesajul plin de revoltă al luptătoarei Diana Mudrag, de la Clubul Sportiv Municipal Reșița.

Nu ne rămâne decât să sperăm că foștii și actualii colegi de club ai Dianei vor face să curgă râuri de cerneală în presa de la noi și chiar în cea internațională. Și asta pentru că reșițeanca Alina Vuc concurează miercuri în turneul olimpic de lupte, la categoria 48 kg. 20 de sportive sunt angrenate de la ora 16, ora României, în cursa pentru podiumul olimpic la această categorie de greutate. Reșițeanca legitimată la Steaua București se află la prima sa participare la competiția supremă și speră să se numere printre sportivele care vor urca pe podium. Vineri, 19 august, vine rândul mărșăluitorilor să concureze. La startul probei de 50 km marș se vor alinia Marius Cocioran (aflat la a doua prezență la JO, după Londra 2012) și Narcis Mihăilă (la prima sa participare), ambii atleți de la CSM-CSU Reșița dorindu-și obținerea de recorduri personale. Tot vineri va concura și Ana Veronica Rodean (CS Unirea Alba Iulia-CSU Reșița), în proba de 20 km marș. Dar, până atunci, să-i ținem pumnii luptătoarei Alina Vuc.
CITIUS, ALTIUS, FORTIUS!