Reșița e numărul 1! Fără rivali la Triatlonul Lacului Văliug!

Prima ediție a Triatlonului Lacului Văliug a avut câștigătoare o echipă din Reșița. Singura din concurs care a încheiat probele sub două ore. Peste 130 de participanți din mai multe orașe ale țării și-au testat abilitățile la înot, ciclism și alergare.

Bogdan Ibănișteanu (înot), Dragoș Cube (ciclism) și Florin Logofătu (alergare) au alcătuit echipa care și-a ales un nume destinat învingătorilor, TEAM One Reșița. Un nume inspirat, pentru că și componenții echipei au mentalitate de învingători. Și au fost cei mai rapizi, echipa reșițeană reușind timpul total de o oră și 55 de minute, fiind singura din concurs care a încheiat sub două ore.

Înotătorul Bogdan Ibănișteanu este un obișnuit al podiumurilor de premiere, nu mai departe de primăvara acestui an a fost protagonistul unui alt succes important al natației reșițene. Atunci, alături de alți patru reșițeni a făcut parte din echipa Hyperion, câștigătoarea celei de-a 22-a ediții a Maratonului celor 24 de ore de înot, desfășurat în Bazinul Olimpic de înot din municipiul Brașov.

leader board 728 x 90 px

După ce luna trecută a câștigat traversarea Lacului Surduc (pe distanțele de 500 metri, respectiv 3800 metri), iar în weekend-ul trecut a fost imbatabil la Triatlonul Lacului Văliug, Bogdan Ibănișteanu se pregătește pentru un alt test, la finalul acestei săptămâni. Pe 20 august, este programată traversarea Lacului Văliug, în organizarea Clubului Sportiv de Înot Reșița 07.