Campanie murdară la Bocșa! Plătiți de contracandidații lui Cismăneanțu să-și facă nevoile în biroul primarului!

untitled design set 970x90 px

Este incredibil până unde poate merge lipsa de bun-simț a unora! Dincolo de orice interes politic, la Bocșa s-au depășit toate limitele. Clădirea Primăriei a fost spartă, iar hoții au lăsat dezastru în urma lor. Cireașa de pe tort – aceștia și-au făcut nevoile în birourile din clădire.

Totul s-ar fi petrecut noaptea-trecută. Patru indivizi au forțat un geam și așa au intrat în clădire. La prima vedere, nu există semne că ar fi dispărut documente sau obiecte de valoare, dar cercetările continuă. „E un joc murdar, așa înțeleg contracandidații mei să se manifeste. Au căutat în fiecare birou, începând cu biroul primarului și terminând cu Arhiva. (…) Probabil au fost plătiți să facă deranj prin birouri și să își facă lipsa mare în birou la primar, la viceprimar, la Impozite și Taxe. Îi suspectez pe toți. Și PNL, și PSD, și PER. E o coaliție. Au făcut-o împotriva bocșenilor, pentru că primăria nu este proprietatea lui Cismăneanțu. Primăria este proprietatea orașului și ăsta este respectul pe care ei înțeleg să îl arate bocșenilor”, este de părere Eugen Cismăneanțu, primarul PMP.

A fost anunțată Poliția și s-au ridicat probe, totul în cadrul unui dosar penal. Au fost ridicate inclusiv imaginile de pe camerele de filmat pentru a identifica făptașii.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/