Campanie la mișto în Caransebeș! Iova îl ia peste picior pe Borcean!

explo 1000x200

Candidatul PSD pentru Primăria Caransebeș, Ilie Iova, care s-a lepădat de curând de PNL, l-a ironizat în fața lui Victor Ponta pe candidatul liberalilor, Felix Borcean, care anunță o victorie zdrobitoare, cu 70-80 la sută din voturile gugulanilor!

Felix Borcean e convins că va fi noul primar al Caransebeșului și nu-i dă nicio șansă lui Ilie Iova, mai ales după ce acesta a fost plasat sub control judiciar și pus sub acuzare pentru infracțiuni deosebit de grave pe care le-ar fi comis în perioada în care a fost director al SC Hercules. Iova pare să recunoască avansul din sondaje pe care l-ar avea liberalul, dar lasă să se înțeleagă faptul că, de fapt, caransebeșenii l-ar vota nu pentru că ar avea mare încredere în el, ci pentru că așa le sugerează actualul edil, Marcel Vela.

„Am ajuns la concluzia că lupta mea nu este cu contracandidații mei la Caransebeș, lupta mea este cu domnul Vela. Ce se întâmplă la Caransebeș este atipic. Chiar îi recomandam contracandidatului meu să îi transmită primarului Vela că dacă vrea să câștige Primăria Caransebeș să încerce să vină în campanie singur, nu trebuie să vină cineva să-l ducă de mânuță. Fiind șase candidați, fiecare crede că are șanse. Eu am mult mai multă experiență, am 16 ani de administrație, sunt inginer constructor, contracandidatul meu e profesor de geografie, deci nu a avut nicio zi de activitate în administrație”, a comentat Iova spre deliciul lui Victor Ponta.

UPDATE, ora 12.15

Liberalul Felix Borcean i-a răspuns lui Iova postând pe pagina sa de socializare următorul mesaj: „Nu știu ce i se pare domnului Iova atât de atipic în această campanie electorală faptul că domnul primar și cu mine apărem împreună. Poate uită faptul că Ion Marcel Vela candidează pe lista de consilieri județeni a PNL, deci este foarte normal să apară alături de mine în Caransebeș. În plus, suntem o echipă sudată și avem o preocupare comună: dezvoltarea Caransebeșului. Cât privește celelalte două nominalizări, Marius Isac, pentru funcția de viceprimar, și Andrei Ungur, pentru cea de city manager, ele sunt doar propuneri, și nu impuneri, pentru eventualitatea, de altfel realizabilă, câștigării alegerilor”.

banner 970 x 250