Campanie de donații cu succes la Iulius Town! „Louis Țurcanu” a primit un dispozitiv pentru tratarea copiilor

louis turcanu, spital
untitled design set 970x90 px

Timișorenii, împreună cu Iulius Town, au făcut un cadou copiilor internați la „Louis Țurcanu”! Clienții care au cumpărat „monede-dorință” în cadrul campaniei de strângere de donații pot fi mândri să afle că gestul lor s-a concretizat în cumpărarea unui uretoscop flexibil.

„Fabrica de Dorințe” din Iulius Mall a dăruit un uretoscop flexibil Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”! Aparatul medical va fi folosit în operațiile non-invazive la copii. Asociația Română de Chirurgie Pediatrică Minim Invazivă a primit o mare parte din banii necesari cu ajutorul campaniei de donații de la Iulius Mall.

Campania „Fabrica de Dorințe” s-a desfășurat între 4 decembrie 2019 și 12 ianuarie 2020. În schimbul unei donații de 5 RON, timișorenii primeau „monede-dorință” de la Mașina de Dorințe. Monedele erau folosite pentru a activa un spectacol cu ursuleți și luminițe din „Fabrică”.

„Ne bucurăm foarte mult că s-a achiziționat acest aparat, grație generozității donatorilor, pentru că ne ajută să facem copiii bine, aici, la Timișoara, fără să mai fim nevoiți să îi trimitem în alte centre medicale pentru operații. Este un mare plus pentru comunitate”, a afirmat dr. David Vlad, medic specialist chirurgie pediatrică la spitalul „Louis Țurcanu”.

publicitate ziar expresb 1000x100

Uteroscopul este folosit în principal pentru îndepărtarea pietrelor de la rinichi fără a fi necesară o incizie. Această modă de eliminare a pietrelor nu cauzează durere pacientului, care poate fi externat în 24 de ore de la intervenție.

Iulius Town transmite mulțumiri timișorenilor care au ales să se implice în campanie și au contribuit la îndeplinirea dorinței de a trăi a micuților cu afecțiuni urologice.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/