Măsuri urgente luate de Consiliul Judeţean pentru a stopa pătrunderea coronavirusului în Timiş. Vor fi achiziţionate module şi echipamente la intrarea în ţară

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Consiliul Judeţean Timiş ia măsuri concrete să nu pătrundă coronavirusul  în ţară.  Unul dintre proiectele de hotărâre aprobate în regim de urgenţă  pe ordinea de zi în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean de astăzi a fost achiziţionarea de module şi echipamente care vor fi instalate la intrarea în ţară.

Vor fi cumpărate zece module complete şi 11 termo-schenere. Un modul poate găzdui opt persoane carantinate. Acestea vor fi amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei, unde va fi o platformă betonată, racordată la utilităţi. Suma alocată este de 350 000 de lei.

,,După cum ştiţi, noi suntem cu statut de vicepreşedinte în cadrul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă. În baza solicitărilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi a Inspectoratului Poliţiei de Frontieră venim în sprijinul lor cu achiziţionarea de module de locuit, cu  chicinete, cu baie, cu condiţii decente în stabilirea acestor module în punctele de trecere a frontierei şi cu achiziţionarea de termo-schenere pentru a derula activitatea de scanare a celor care tranziteză zona, a declarat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

promovare banner maxagro

Repezentanţii departamentului de investiţii din cadrul Consiliului Judeţean fac deja demersuri din acest punct de vedere şi în câteva zile aceste echipamente şi module vor deveni realitate.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/