Campanie de colectare a deșeurilor în comunele cărășene!

1000x100 (4)

Asociația Română pentru Reciclare ROREC desfășoară mâine campania concurs de colectare a DEEE „3,2,1 START!”, în comunele Ticvaniu Mare și Goruia.

Campania de colectare DEEE (deșeu de echipament electric sau electronic) „3,2,1 START!” este organizată de Asociația Română pentru Reciclare – ROREC, în parteneriat cu comunele Ticvaniu Mare și Goruia și se desfășoară în localitățile Goruia, Ticvaniu Mare, Gârliște, Giurgiova, Cârnecea, Secășeni și Ticvaniu Mic. La campanie pot participa persoane fizice prin predarea unuia sau mai multor aparate electrocasnice, electrice sau electronice uzate/vechi sau defecte, întregi (nedezmembrate), la unul dintre punctele de colectare organizate în cele două centre de comună, Ticvaniu Mare și Goruia.

În cadrul campaniei de colectare DEEE „3,2,1 START!”, bonificațiile oferite constau în tichete cadou în valoare de 10 lei acordate participanților persoane fizice care predau DEEE de clasa A incluse în cele 10 categorii de deșeuri conform anexei 1 din OUG 5/2.04.2015, după cum urmează:

leader board 728 x 90 px

3 tichete cadou x 10 lei :

I. 1a: aparate frigorifice mari (ex: combine frigorifice, vitrine frigorifice)
II. 1b: frigidere
III. 1c: congelatoare
IV. 1d: alte aparate mari utilizate pentru refrigerarea, conservarea și păstrarea produselor alimentare (lăzi frigorifice)

2 tichete cadou x 10 lei :

V. 1e: mașini de spălat rufe automate
VI. 1f: uscătoare de haine
VII. 1g: mașini de spălat vase
1 tichet cadou x 10 lei pentru alte DEEE predate complete în greutate de minimum 20 kg.