„De când nu mai este Sorin Frunzăverde președintele Consiliului Județean nu s-a mai acoperit o groapă! Cât el a fost, s-au acoperit toate!”

Prim-vicepreședintele ALDE Caraș-Severin, primarul comunei Ciclova Română, Gheorghe Puiu Percea, a trimis săgeți otrăvite către actuala conducere a Consiliului Județean și și-a manifestat regretul că Sorin Frunzăverde nu se mai află la șefia administrației județene. Totodată, s-a declarat foarte optimist cu privire la candidatura Doinei Frunzăverde din partea ALDE la alegerile parlamentare.

Percea este convins că odată cu venirea Doinei Frunzăverde în rândurile formațiunii se pot anticipa în 11 decembrie rezultate mult mai bune decât la alegerile locale din vară. Am făcut o analiză. Sperăm să obținem rezultate mai bune, iar speranța noastră este faptul că a venit doamna profesor Doina Frunzăverde, o femeie care, în afara faptului că e soția domnului Sorin Frunzăverde, s-a realizat prin ea însăși. La ora actuală se pare că liberali sunt și alții în afară de ALDE, deși nu cred că mai sunt liberali. Dar asta e o altă discuție și nu vorbesc de rău pentru că e partidul unde am fost 24 de ani și am avut și funcții de conducere. De când am intrat în politică, după 1990, am spus că omul face politică, nu partidul. Deci, pe plan național, și cu atât mai mult pe plan județean, sper ca ALDE să obțină cel puțin 10%. Doamna Doina Frunzăverde a terminat Politehnica cu media generală 10. De când există Politehnica București și până azi, cred că au fost 10 personalități care au terminat cu media generală 10. Așa că noi credem că își merită poziția de a candida pentru alegerile parlamentare, cu atât mai mult cu cât sunt convins că va discuta în Parlament despre problemele învățământului reale! Și sunt destule!”, a declarat Gheorghe Puiu Percea pentru expressdebanat.ro.

puiu percea

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Cărășenii ar trebui să vadă în Doina Frunzăverde un profesor care s-a realizat singur, care a condus Universitatea „Eftimie Murgu” timp de opt ani de zile din funcția de rector, care este președintele Senatului universității și care vrea binele învățământului. E un mare câștig pentru tot județul Caraș-Severin! – Gheorghe Puiu Percea, prim-vicepreședinte ALDE Caraș-Severin

Liderul ALDE Caraș-Severin e convins că Doina Frunzăverde se va bucura în încercarea de a ajunge în Senat de sprijinul și experiența soțului ei, care, deși nu mai are voie în viața politică sau administrativă timp de cinci ani, poate avea un rol determinant. Percea vede în plecarea lui Sorin Frunzăverde de la șefia Consiliului Județean o mare pierdere pentru Caraș-Severin. „Sorin Frunzăverde e o personalitate politică puternică pe plan național și nu numai. Toți cei care l-au cunoscut au un respect pentru el și, sincer, și pentru ceea ce a făcut în Caraș-Severin. Contrar părerilor altora, de un an și jumătate, de când nu mai este președintele Consiliului Județean, s-a reușit ca, în Caraș-Severin, să nu se acopere o groapă. Atât timp cât el a fost, s-au acoperit toate gropile! Că s-au construit mai puține drumuri noi, există un crâmpei de adevăr. Dar cel puțin s-a putut circula! Or, la ora actuală, nu se mai poate circula, a comentat Percea.

publicitate si promovare online banner maxagro