FOTO: Soția primarului penal are susținători!

Startul campaniei electorale s-a dat în Clisura Dunării încă de duminica trecută. Soția fostului edil-șef și-a luat în serios rolul de candidat. Mai toți locuitorii din Pojejena au lipit pe geamuri fotografia Mirei, pe care sunt convinși să o susțină până în pânzele albe.

Reprezentanții Biroului Electoral Local spun că până acum candidații au fost civilizați și că nu s-au înregistrat incidente nedorite. Localnicii au declarat pentru Express de Banat că o vor susţine pe nevasta primarului pentru că, potrivit acestora, Omer ar fi singurul edil care a dezvoltat câteva proiecte importante pentru comună.

„Mai este timp până la alegeri, vom vedea pe cine votăm. Văd că fiul meu a decis deja, că a lipit pe geamurile mașinii postere cu Mira Radovancovici. Probabil, și noi o vom vota. Toți primarii pe care i-am avut au tras doar pentru ei. Dacă vă plimbați prin comună, veți vedea investițiile pe care le-a făcut”, a spus un localnic.

pojejena_localnic
Oamenii o susțin pe soția lui Omer

„Până acum nu s-au înregistrat incidente nedorite. Avem doar doi candidați. Pe 26 au loc alegerile. În Pojejena nu este primar din 14 feburuarie. Locul său este luat de actualul viceprimar, dar din 26 sperăm să avem altul”, spune Ionela Nițu, unul dintre reprezentanții Biroului Electoral Local din comună.

biroul_electoral
Reprezentanții Biroului Electoral Pojejena

Cele două formațiuni care au câte un candidat sunt USL, cu Mira Radovancovici, și PDL, cu Miladin Simonovic.  Reporterii Express de Banat au încercat să discute cu soția primarului penal, dar aceasta s-a scuzat civilizat și a refuzat să dea vreo declarație, sub pretextul că este ocupată.

afis_mira
Ferestrele geamurilor sunt tapițate cu afișe cu soția lui Omer