Campania „Două tone de monede” a fost finalizată! „Nu cantitatea contează”

academia mamicilor timisoara

Campania „Două tone de monede”, prin care s-a urmărit strângerea de fonduri pentru copiii cu afecțiuni hemato-oncologice, a ajuns la final. Suma adunată în aceste săptămâni poate fi doar estimată.

Cu banii strânși se vor cumpăra medicamente pentru micuții cu afecțiuni hemato-oncologice de la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”.

„Nu am fi putut face nimic fără sprijinul unei comunități absolut minunate, care a pus umărul, fiecare în părticica lui, pentru a duce această campanie la bun sfârșit. Pe această cale, mulțumim oamenilor de bine care ne-au fost alături. Vă mulțumim vouă, părinți, copii, bunici, tineri, care ați contribuit la această minunată campanie, oameni pe care îi simțim mereu aproape de noi. Împreună schimbăm destine, iar puterea comunității poate face asta! Vă suntem recunoscători, alături de reprezentanții Spitalului de Copii din Timișoara și alături de micuții cu afecțiuni hemato-oncologice, că ați oferit o șansă la viață și o speranță că va fi mai bine”, au transmis reprezentanții Academiei Mămicilor din Timișoara, inițiatorul campaniei.

Informații despre suma strânsă vor fi oferite în următoarea perioadă. Asta, pentru că urmează o etapă de procesare și numărare a monedelor și bancnotelor de către o firmă specializată. Donațiile vor ajunge ulterior în contul Academiei Mămicilor din Timișoara.

„De data aceasta, nu am avut cântar și nu știm cantitatea de monede adunată. Estimăm că sub două tone, dar nu cantitatea contează, ci calitatea bunătății din fiecare dintre noi”, au mai spus reprezentanții AMT.