Campania de asfaltare a străzilor continuă la Caransebeș

Lucrările edilitare continuă în municipiul Caransebeș. Asfaltarea străzilor este principala preocupare a Serviciului Public de Reparații Străzi (SPIR) al Primăriei Caransebeș.

În aceste zile, lucrătorii SPIR efectuează reparații și asfaltări pe mai multe străzi din cartierul Carboniferă, după care se vor muta în zona Pipirig și apoi pe Splaiul Sebeș.

„În cartierul Pipirig avem de efectuat reparații după introducerea țevilor de gaz pe anumite străzi, iar în celelalte zone vom repara și asfalta tronsoanele de drum cu probleme, pentru a se putea circula în condiții normale”, ne-a precizat directorul SPIR, Ion Gheorghe Ștefan.

Întreaga investiție este de la bugetul local al urbei, iar mâna de lucru este a primăriei, prin Serviciul Public de Reparații Străzi, a mai menționat Ion Gheorghe Ștefan. Între timp, preocuparea reprezentanților SPIR nu este doar în domeniul reparații, ci și edilitar-urbanistic. Astfel, în cartierul Pipirig a fost montat un foișor, chiar lângă fântâna cu apă potabilă din apropierea bisericii, pentru ca locatarii să se poată odihni la umbră în momentul când se alimentează cu apă de băut.