Campania „Adoptă o mamă” ajunge și la Lugoj. Și tu poți face o femeie să zâmbească!

1000x100 Cuib de vise 1000x100

„Adoptă o mamă” este o campanie dedicată mamelor din România. Orice femeie care are puțin mai mult decât îi trebuie poate să pregătească un cadou pentru o mamă aflată într-o situație specială. Campania iniţiată de Mirela Retegan ajunge şi la Lugoj. Este foarte simplu să poţi să faci o femeie să zâmbească.

Sunt foarte multe mame care o duc greu, care și-au pus viața lor în așteptare și au grijă de copii bolnavi, care au fugit de acasă cu copiii în brațe și desculțe, luându-și inima în dinți și părăsind parteneri agresivi. Sunt atâtea mame care au probleme cu sănătatea, cu susținerea celor apropiați, sunt mame care hotărăsc să păstreze copiii și aleg între părinți și sarcină. Acestor mame organizatorii evenimentului vor să le reamintească faptul că soarele răsare în fiecare zi și că nu sunt singure.

Evenimentul ajunge şi la Lugoj în acest an. De organizarea lui se ocupă Alina Lelescu, ajutată de Andreea Crăciun şi Oana Baboniu. Ce trebuie să facă cei care doresc să se implice? Să pregătească darul și să îl ducă până în data de 28 februarie la sediul Cămara cu arome din Lugoj, str. Someșului nr. 22, unde o doamnă îl va prelua de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00, iar sâmbătă, între 9.00 și 13.00, urmând ca darurile să fie împărțite ulterior către doamnele alese.

STPT job 1000x200

„Pregătește un pachet care să conțină orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei (un parfum, o eșarfă, niște mărgele, o pereche de cercei, obiecte de igienă personală, o cremă de față, una pentru mâini, o poșetă, o carte, un simbol al reamintirii că o mamă este în primul rând femeie. Lucruri care pentru tine sunt așa de ușor de obținut, dar pentru alte mămici sunt doar la stadiul de vis. De 8 martie, pachetele vor ajunge la unele mame care nici nu îndrăznesc să viseze că cineva se gândește la ele. Ambalează frumos pachetul și scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru mama pe care vrei să o ajuți. Să se simtă apreciată, fericită, iubită!”, a declarat Alina Lelescu, organizator.

Campania este realizată în colaborare cu Cămara cu arome, în calitate de sponsor, dar și ca locație de adus pachetele pentru doamne.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/