Calvarul Anei Vasile nu s-a terminat!

Vicepreședintele Popovici a anunțat, după ședința de Consiliu Județean de miercuri, că împotriva Anei Vasile sunt mai multe sesizări și reclamații, dar a refuzat să precizeze numărul exact.

Aceasta a și fost sancționată în ședința extraordinară de miercuri în urma unui raport al Comisiei de Disciplină din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin, pentru a doua oară.

Se pare că această sancțiune nu este și ultima, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, explicând că sunt mai multe sesizări primite la adresa Anei Vasile, directorul DGASPC, dar a refuzat să spune câte sesizări sunt depuse.

CITEȘTE ȘI: Copiii abuzați au, totuși, un Dumnezeu al lor! Tot mai multe dovezi privind managementul penal al Anei Vasile!

Cel mai probabil, dacă sesizările se dovedesc întemeiate, Ana Vasile ar urma să apară din nou în fața Comisiei de Disciplină, care este posibil să-i aplice o nouă sancțiune.

Directoarea DGASPC a lipsit de la ședința de miercuri în cadrul căreia a fost aprobată sancțiunea propusă de Comisia de Disciplină. „Ar fi fost frumos să fie prezentă”, a mai spus Popovici. Dar probabil aceasta s-a temut ca nu cumva în plen să mai apară și alte întrebări cu privire la faptele săvârșite la conducerea Direcției, cu atât mai mult cu cât într-o altă ședință consilierul Valentin Boșneag a avut un adevărat discurs cu privire la neregulile ce se petrec la DGASPC.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Minoră instituționalizată, căzută de la etajul 4! Directoarea Ana Vasile, penalizată cu 20 la sută!