Cărăşeanul Ioan Dragomir revine în fruntea Direcţiei Regionale de Finanţe Timişoara

Ioan Dragomir a redevenit, prin Ordin al preşedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală, director executiv al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara.

Finanţistul Ioan Dragomir, de loc din comuna cărăşeană Teregova, a condus în trecut Finanţele din Caransebeş, dar şi Direcţia de Finanţe Publice din Caraş-Severin, iar apoi Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara. Fusese schimbat din funcţia de director executiv al Regionalei în noiembrie 2015, de către preşedintele ANAF din acea vreme, Gelu Ştefan Diaconu.

Noul preşedinte al ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, l-a numit pe Ioan Dragomir la conducerea DGRFP Timişoara începând cu data de 10 aprilie 2017. La sfârşitul anului 2016, această funcţie era ocupată de Lucian Heiuş, care şi-a dat demisia pentru a putea candida la alegerile parlamentare din judeţul Hunedoara. Atribuțiile funcției de director executiv al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara fuseseră preluate atunci de Mircea Simeria, care ocupă, de la 10 aprilie 2017, o funcție de conducere în cadrul Administrației pentru Contribuabili Mijlocii, constituită la nivelul Regiunii Timișoara.

leader board 728 x 90 px

În cadrul DGRFP Timișoara funcționează, ca structuri fără personalitate juridică, Direcția Regională Vamală, care are în subordine 6 birouri vamale și 4 birouri vamale de interior, Administraţia Regională pentru Contribuabili Mijlocii, precum şi administraţiile judeţene ale finanţelor publice din Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş.

Foto: renasterea.ro