Caloriferele timișorenilor se încălzesc de luni. Colterm va avea o linie de deranjamente non-stop

Colterm anunță că de luni începe distribuirea energiei termice în Timișoara, inițial cu o etapă de probă. Timișorenii care constată probleme la instalații se pot adresa non-stop societății de distribuire a căldurii pe toată durata perioadei de probe.

Temperatura furnizată va fi de 35 de grade și va fi adaptată în funcție de condițiile meteo exterioare după prima săptămână. Probele încep la ora 8.00, iar clienții trebuie să-și pornească caloriferele.

„În vederea pregătirii funcționării în bune condiții a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Timișoara, pentru sezonul de încălzire 2020-2021, și având în vedere că temperaturile exterioare vor scădea considerabil, Colterm va începe probele la cald. Astfel, luni, 12 octombrie, începând cu ora 8, vor demara probele la cald ale instalațiilor de încălzire. Pornirea se va realiza etapizat (…) pentru a se putea constata și remedia eventualele probleme ce pot să apară în sistemul de distribuție, până vineri, 16 octombrie, se va livra căldură în regim continuu după care, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare, temperatura de furnizare va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va livra căldură doar în timpul nopții”, transmit cei de la Colterm.

leader board 728 x 90 px

Colterm a pus la dispoziție trei numere care vor putea fi apelate non-stop în perioada probelor.

„Din cauza unor probleme tehnice care pot să apară în instalațiile de distribuție ce aparțin Colterm SA sau în instalațiile interioare ale consumatorilor este posibilă întreruperea livrării căldurii pe anumite trasee, până la remedierea acestora. În cazul în care clienții noștri constată apariția unor probleme tehnice sau dacă până marți, 13 octombrie, ora 20, se constată că nu instalațiile nu s-au încălzit deloc, pot suna la dispeceratul Colterm, la numerele de telefon 0256.494.133, 0356.909 (tasta 4) și 0756.061.468. Echipele Colterm vor asigura asistență tehnică în regim non-stop, pe toată perioada probelor”, mai spun cei de la Colterm.