Tânăr din Tomnatic agresat de doi minori și un bărbat

Un bărbat de 42 de ani din Tomnatic și doi minori de 17, respectiv 13 ani, au agresat un tânăr de 25 de ani, sâmbătă seara, pe străzile din localitate. Tânărul a ajuns la spital cu multiple traumatisme, iar agresorii au fost arestați preventiv.

Incidentul s-a produs în jurul orei 20.00, conform IPJ Timiș. Tânărul de 25 de ani a fost lovit în cap de bărbatul de 42 de ani și de cel de 17 ani, iar minorul l-ar fi înjunghiat pe tânăr, de mai multe ori, în zona abdomenului, cu un obiect ascuțit.

Polițiștii din Sânnicolau Mare au întocmit dosare penale pentru violențe și deranjarea ordinii publice. Cei doi bărbați agresori, de 17, respectiv 42 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

leader board 728 x 90 px

„Aseară în jurul orei 20.00 a avut loc un conflict pe o stradă din localitatea Tomnatic între mai multe persoane. În urma conflictului, un tânăr de 25 de ani a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent de către doi bărbați de 42 și de 17 ani, iar un minor de 13 ani i-a provocat plăgi prin înjunghiere în zona toracelui cu un obiect ascuțit-tăietor. În urma incidentului, tânărul de 25 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii din Sânnicolau Mare au întocmit un dosar penal, cei doi bărbați de 17 și 42 de ani fiind reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, transmit reprezentanții IPJ.