Call center disponibil pentru timișorenii care vor să se programeze pentru vaccinarea împotriva Covid-19

0356.406.517 este numărul de telefon la care timișorenii pot suna de luni până duminică inclusiv, între orele 8 și 19, ca să se programeze pentru imunizarea împotriva noului virus. Call center-ul este pus la dispoziție de Direcția de Asistență Socială Timișoara. 

Apelul va fi preluat de un angajat al Direcției de Asistență Socială, care va întocmi în acest sens o fișă de înregistrare, îl va înscrie pe platforma națională și îl va programa la un centru de vaccinare, respectiv o echipă mobilă (dacă situația medicală impune acest lucru), atunci când platforma va permite programarea, în funcție de numărul disponibil de vaccinuri existent în Timișoara.

Serviciul se adresează exclusiv persoanelor care locuiesc în fapt pe raza Timișoarei.

leader board 728 x 90 px

„Timișorenii trebuie să știe ca inițierea apelului reprezintă acceptul lor cu privire la furnizarea de informații cu caracter personal, date necesare în vederea  înscrierii pentru vaccinare. În momentul realizării acestei programări, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara va anunță persoana despre data, ora și centrul de vaccinare la care a fost programată.”, anunță Direcția de Socială Timișoara.