Călin Dobra: proprietarii de pensiuni şi hoteluri, nevoiţi să stea cu mâna întinsă la Guvern pentru serviciile prestate în perioada pandemiei

gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, susţine că Guvernul loveşte în pensiunile şi hotelurile care au acceptat să cazeze mii de cetăţeni carantinaţi din cauza coronavirusului. În Timiş, cel puţin, unităţile de cazare au primit până acum doar 30% din valoarea totală datorată pentru găzduirea celor suspectaţi de COVID-19.

Preşedintele CJT consideră că Ministerul Sănătăţii bagă intenţionat în faliment unităţile de cazare care mai erau pe linia de plutire şi crede că îi supune unor umilinţe fără precedent.

„Pensiunile sau hotelurile, care au acceptat să cazeze mii de cetățeni pe care Guvernul i-a carantinat, pe motiv de coronavirus, stau acum cu mâna întinsă pentru plata serviciilor prestate. Până în prezent, unitățile de cazare din Timiș au primit aproximativ 30% din valoarea totală datorată, pentru găzduirea celor suspectați de Covid-19.

publicitate Timisoara banner maxagro

Nici nu știu cum să numesc asta: prostie, ignoranță, aroganță…. Un fel de «fraierilor, descurcați-vă»! Asta e atitudinea pe care o are, în continuare, Ministerul Sănătății, condus de Nelu Tătaru, când vine vorba de plata cheltuielilor, indiferent de tipul lor. Astfel, domeniul Horeca, care a aruncat deja mii de salariați în șomaj, în cel mai bun caz, primește, poate, lovitura decisivă din cauza guvernării mincinoase și incompetente”, a scris Dobra pe pagina sa de Facebook.

STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/