Călin Dobra, niciun cuvânt despre candidatura de la Lugoj. Dar PSD trebuie să câștige!

banner publicitar

Până la alegerile locale a rămas mai puțin de un an, iar partidele își ascut cuțitele. PSD are un candidat anunțat oficial pentru fotoliul de primar al Timișoarei, dar nu și pentru al doilea municipiu din județ, Lugoj. Călin Dobra a vorbit evaziv despre acest subiect. Liderul filialei Timiș așteaptă în continuare și demisia lui Nicu Birău.

Pentru Timișoara se menține sprijinul pentru directorul Spitalului Județean, ginecologul Marius Craina. „Colegul meu Marius Craina dorește și acest lucru și are susținerea organizației Timișoara.”, a precizat Dobra, întrebat despre cine va fi contracandidatul PSD pentru Robu. În cazul Lugojului, zvonurile sunt că însuși Dobra ar dori să candideze, în locul actualului primar, Francisc Boldea. „La Lugoj, ca și în celelalte localități, îmi doresc ca PSD să câștige alegerile.”, a fost răspunsul lui Dobra, întrebat cine va fi candidatul și dacă nu va fi chiar el însuși.

Cei de la Pro România speră să mai racoleze și alți primari PSD din Timiș în cadrul formațiunii politice conduse la nivel național de Victor Ponta. Dobra spune că singurul care a schimbat macazul e Nicu Birău, primarul din Variaș, care nu și-a mai plătit cotizația și așteaptă să fie dat afară din partid. „Aștept demisia primarului din Variaș, cum e normal. Ținând cont de faptul că el a făcut primul demers și a părăsit PSD, așa ar fi normal, să-și depună demisia, pentru că până la urmă a candidat sub sigla PSD și oamenii l-au votat și sub acest aspect.”, a punctat Dobra. Dacă Birău ar demisiona, și-ar pierde funcția de primar.