Câini cu acte false, vânduți de doi timișeni în Germania!

Oamenii legii din Lugoj au făcut efectuat două percheziții domiciliare cu ajutorul polițiștilor din Găvojdia la două persoane cercetate de autoritățile germane pentru înșelăciune.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, împreună cu polițiștii Secției 6 Rurale Găvojdia, au pus în executare luni, 31 mai, două mandate de percheziție domiciliară, dispuse de Judecătoria Lugoj, într-un Ordin European de Anchetă, la două adrese din județul Timiș.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de autoritățile germane, privind infracțiunea de înșelăciune. Din cercetări reiese că doi bărbați ar fi oferit spre vânzare câini a căror documentație era incorectă sau incompletă.

leader board 728 x 90 px

În urma perchezițiilor desfășurate, au fost ridicate medii de stocare (o unitate de calculator, 3 memory stick), 3 telefoane mobile, precum și mai multe înscrisuri privitoare la comerțul de câini în Germania.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Detașamentului 6 Jandarmi Lugoj.