Cadouri pentru îndrăgostiţi în luna iubirii. Ce oferte pregătesc florăriile pentru 14 şi 24 februarie?

Februarie… Luna în care nimic nu poate fi mai frumos decât să oferi și să primești cadouri, mai ales atunci când acestea reprezintă simbolul iubirii și al recunoștinței față de persoana iubită. Întrucât Valentine’s Day și Dragobetele bat la ușă, alegerea darului ideal pentru persoana iubită poate fi de cele mai multe ori o misiune destul de grea, soluțiile salvatoare și sigure în acest caz venind din partea administratorilor florăriilor, deoarece un aranjament floral nu poate da greș niciodată.

Întrucât contextul pandemic și-a făcut simțită prezența în buzunarele românilor și nu numai, o bună parte a acestora renunțând atât la cadourile extravagante, cât și la concediile anuale de mii de euro în străinătate, totuși ziua îndrăgostiților oferă posibilitatea de a oferi persoanei dragi un moment de bucurie, fie și într-un mod simbolic.

Florile au reprezentat dintotdeauna modalitatea prin care bărbații își arătau admirația și prețuirea față de reprezentantele sexului frumos. Pe această idee, deși pentru unii poate învechită, mizează patronii florăriilor și în această lună, pregătind pentru clienți o gamă variată de aranjamente și cadouri folosind o serie de combinații și culori, totul pentru a garanta bucuria momentelor speciale.

leader board 728 x 90 px

„În acest an, ca de altfel în fiecare an, suntem alături de clienții care vor să-și exprime sentimentele de dragoste și iubire cu o multitudine de aranjamente florale, naturale, artificiale sau cu flori din săpun, aranjamente cu sticle de vin, șampanie, ursuleți din flori de spumă, trandafiri criogenaţi în cupole de sticlă, cutii de ciocolată sau torturi, în parteneriat cu o cofetărie locală, și, de asemenea, la fiecare comandă de minimum 150 de lei se poate alege un parfum de dame sau de bărbați, tot pe seama unui parteneriat cu un brand. Deoarece majoritatea clienților întâmpină dificultăţi în alegerea cadoului perfect, noi venim în întâmpinarea lor garantându-le că în niciun caz nu pot da greș cu un buchet de flori pentru doamne și domnișoare și un aranjament floral cu o sticlă de vin, șampanie sau whisky – pentru bărbați. Deși, în perioada 7-14 februarie, prețurile efectiv explodează, am hotărât ca anul acesta, chiar dacă profitul va fi mai mic față de anul precedent, să păstrăm prețurile la un nivel acceptabil fiecăruia. În ceea ce privește calitatea produselor livrate, menționez că florile sunt procurate de două ori pe săptămână, direct din Olanda, ele ajungând la noi în fiecare zi de luni și joi.”, a precizat administratorul unei florării de succes de pe raza orașului Moldova Nouă.