Filialele USR-PLUS din Caraș-Severin s-au hotărât asupra candidaților pentru funcția de subprefect

Biroul Național al USR-PLUS urmează să analizeze și să ia o decizie în privința candidatului care merită să ocupe funcția de subprefect în Caraș-Severin, asta după ce, în cursul acestei săptămâni, filialele locale din județ ale celor două partide au venit cu trei propuneri.

Pe lista trimisă spre dezbatere în capitala țării se află: Andrei Plujar – antreprenor și lider al USR-iștilor cărășeni, inginerul Marius Preduș, precum și Alexandra Gavrilă, cadru didactic și membru al filialei USR-PLUS din Caransebeș.

Referitor la modul în care a decurs procesul de selecție, precum și momentul în care va avea loc ceremonia de învestire, Andrei Plujar a relatat pentru expressdebabat.ro:

„Reprezentanții filialelor locale au făcut câte trei propuneri, iar votul final l-a avut Biroul Județean. Cel mai probabil, săptămâna viitoare, Biroul Național se va pronunța în privința candidatului care va ocupa funcția de subprefect al județului Caraș-Severin. Alături de mine, pe lista transmisă la București se află Marius Preduș, precum și Alexandra Gavrilă. Probabil, după aflarea rezultatului, ceremonia de învestire va avea loc undeva la început lunii viitoare”.