Cadou de Moș Nicolae pentru elevi: o nouă linie de transport școlar!

De săptămâna aceasta, chiar din Ajunului Sfântului Nicolae, elevii din Timișoara ”primesc” o nouă linie de transport școlar cu microbuzul. Cei care au fost „cuminți” sunt cei din Calea Lipovei, pentru care Societatea de Transport în Comun Timișoara dă drumul la linia S11.

Noua linie, care va circula de la data de 5 decembrie, îi va duce pe cei din cartierul din nord-vestul orașului la Colegiul Național Bănățean. Robu spune că linia va putea fi extinsă și spre alte licee, dar momentan, se testează cum e pe această rută: strada Sf. apostoli Petru și Pavel ( intersecție cu strada Holdelor) – Calea Sever Bocu – strada Mitropolit Dr. Vasile Lăzărescu – Calea Aradului – Piața Consiliul Europei – Calea Circumvalațiunii – strada Jiul – splaiul Nicolae Titulescu – bulevardul 16 Decembrie – Piața Sf. Maria – bulevardul 16 Decembrie 1989 – Colegiul Bănățean.

Dimineața, microbuzul va pleca la 7,10 de pe strada Holdelor, iar de la Colegiul Bănățean, se pleacă de la 12,10, 13,10 și 14,10. Iată stațiile dus: Holdelor (stație L40), Sf. apostoli Petru și Pavel (stație L40), Pomiculturii (stație L40), Circumvalațiunii (intersecție cu strada Burebista – stație E1), Gheorghe Lazar (stație E1), Colegiul H. Coandă (stație S7, după intersecția Calea Circumvalațiunii cu Calea Bogdăneștilor), Colegiul Bănățean (în fața colegiului).

Robu a mers cu tramvaiul 2

Edilul Timișoarei recunoaște că transportul în comun ar putea avea o frecvență mai mare, dar pentru asta mai trebuie angajați șoferi sau vatmani. De asemenea, Robu spune că liniile de tramvai trebuie reparate. ”Am circulat duminică cu tramvaiul 2. A, putut constata o dată în plus că mai avem mult de lucru pe linie. Pe porțiunea de linie unde este totul în regulă, tramvaiul Armonia a circulat foarte bine”, a precizat Nicolae Robu.

 

1000 x 100 gif logiscool