Cadavrul arădeanului Abel Apostol, îngropat în curtea casei partenerului său!

Un martor nou este aşteptat la Tribunalul Caraş-Severin pentru dezvăluiri importante legate de dispariţia fără urmă a afaceristului arădean.

Procesul în care Adrian Buleu este judecat în stare de arest preventiv pentru că şi-ar fi ucis asociatul împreună cu care deţine complexul „Riviera” din Arad şi-a consumat un nou termen la Tribunalul Caraş-Severin, instanţă la care a fost strămutată cauza ca urmare a solicitării inculpatului. Cinci martori au răspuns întrebărilor procurorului, avocaţilor, părţilor civile şi inculpatului, dar niciunul dintre aceştia nu a putut preciza ce s-a întâmplat exact în seara de 1 mai a anului trecut, când Abel Apostol a dispărut. Un tânăr audiat ieri a povestit despre explozia şi incendiul în urma căruia maşina victimei s-a făcut scrum într-o pădure din Arad, dar nu a văzut pe nimeni la faţa locului. Alţi trei angajaţi de la „Riviera” au povestit că în seara respectivă l-au văzut pe Apostol în incinta complexului, dar niciunul nu a putut preciza ce s-a întâmplat cu el, pentru că nu l-au văzut plecând.

Interesant este însă altceva. Avocatul părţilor civile a învederat instanţei faptul că există indicii noi care ar putea conduce la descoperirea cadavrului lui Abel Apostol. Acesta ar putea fi îngropat în curtea unei case pe care Adrian Buleu o are în localitatea arădeană Sânpaul. Cel puţin aşa susţine un vecin al lui Buleu, care în seara de 1 mai 2012 a văzut lumina aprinsă în acea casă, lucru neobişnuit, deoarece prezenţa lui acolo era foarte rară. Mai mult decât atât, în curtea casei s-au făcut în acea perioadă unele săpături. În aceste condiţii, avocaţii au cerut efectuarea unor noi percheziţii domiciliare la acel imobil. Instanţa se va pronunţa în legătură cu acest aspect abia după ce îl va audia pe martorul respectiv. Mai trebuie spus că, în luna decembrie a anului trecut, Tribunalul Arad a declarat moartea lui Abel Apostol, deoarece până atunci acesta era considerat a fi doar o persoană dispărută.