Ca pe vremea lui Ceaușescu! Un cartier din Lugoj primește curent electric cu porția în această săptămână

Veste deloc plăcută pentru locuitorii unuia dintre cele mai importante cartiere ale municipiului Lugoj, care pe durata întregii săptămâni vor avea parte de întreruperi ale furnizării energiei electrice. Explicația celor care se ocupă de lucrări se leagă de siguranța asupra intervențiilor ce vor fi realizate și care necesită opt ore zilnic.


„Pentru executarea unor lucrări la instalațiile de distribuție, în condiții de siguranță, sunt necesare întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică la consumatorii din zona strada Timișorii”, a comunicat compania de electricitate.

Întreruperile de curent vor fi de luni, 3 decembrie, până vineri, 7 decembrie, între orele 8-16, fiind afectați lugojenii care locuiesc în blocurile de la A1 până la A10 și cei din blocurile B2A, B2B și B3.

„Superb!! Suntem anunțați că se întrerupe curentul din 3 12 2018 până în 09 12 2018! După data de 9 decembrie poate iar suntem anunțați că se fac lucrări și se ia curentul. Revenim la vremea lui Ceașcă! Trăiască România!”, a fost comentariul Mariei D., unul dintre lugojenii afectați de întreruperile de curent.

Și făgețenii vor avea parte de întreruperi de curent. Locuitorii de pe străzile Dorobanți, Salcâmilor, E. Murgu, M. Viteazul, Vâlcele, Țarinii și Calea Bichigiului vor fi afectați marți, 4 decembrie, între orele 9-17.