Burgeri, gogoși și vin fiert, la Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean. Căsuțele și-au găsit comercianți

lemon slices g6416a671d 1280

Toți comercianții care și-au manifestat intenția să participe la Parcul Crăciunului organizat de Consiliul Județean Timiș la Muzeul Satului Bănățean au fost acceptați de comisia de evaluare. Vor fi 10 căsuțe în care se vor comercializa produse specifice de sezon și alte 10 tonete cu mâncare și băuturi de Crăciun. 

Participanții vor fi contactați telefonic în cel mai scurt timp, anunță reprezentanții Muzeului Satului Bănățean.

„Toți agenții economici care s-au înscris să participe la Parcul Crăciunului au fost evaluați și acceptați de comisia de selecție a Muzeului Satului Bănățean. Vor fi 10 căsuțe amenajate și 10 tonete de mâncare cu dulciuri, burgeri, produse la grătar și alte minuturi delicioase. Nu au existat contestații. Comercianții sunt pregătiți să ofere cele mai bune produse la prețuri rezonabile pentru public.”, a declarat Dana Marcu, membru al Comisiei de selecție și evaluare.

leader board 728 x 90 px

Urmează ca în perioada următoare să fie definitivat și programul artistic, cultural și tradițional pe care îl vor pune la dispoziție cele 6 instituții de cultură din subordinea Consiliului Județean Timiș. Parcul Crăciunului va fi organizat în perioada 4-23 decembrie. Cu excepția zilelor de luni, parcul va fi deschis între orele 17-21, iar în weekend – de la ora 15 la ora 21.

CITEȘTE ȘI: Căsuțele din Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului își caută comercianți. Se anunță prețuri rezonabile la produse