Bunicuţa stăpână pe viitorul cartier de vile al Reşiţei, târâtă prin tribunale

Scandalul legat de terenurile din viitorul cartier de vile al Reşiţei, semnalat în exclusivitate de Express de Banat, continuă în sălile de judecată ale instanţelor cărăşene. Consiliul Local Reșița a dat-o în judecată pe Ruja Tablă, o bunicuţă din Reşiţa care pretinde că a vrut pământ pentru nepoţi. Vecinii femeii vorbesc însă despre speculanţii imobiliari pe care i-ar avea în spate.

Acțiunea demarată de Ruja Tablă în anul 2008, în vederea recuperării unor terenuri, care a dus la instituirea unui proces între aceasta și Consiliul Local Reșița continuă și astăzi. Ruja Tablă a reclamat faptul că terenul dobândit prin moştenire are o suprafaţă totală mai mare decât cea înscrisă în cartea funciară, drept pentru care Consiliul Local Reşiţa s-a sesizat și a solicitat respingerea acţiunii reclamantei, pe motiv că ar afecta terenurile învecinate, terenuri care fac parte din domeniul public.

Pentru ca problema terenului să fie rezolvată în mod corect, Municipiul Reşiţa şi Consiliul Local Reşiţa au formulat acţiune de revendicare imobiliară a terenului înscris în cartea funciară, pentru diferenţa de teren care i-a fost atribuită reclamantei Ruja Tablă. Este vorba despre o suprafaţă de 8.725 de mp din cei 11.509 mp pe care Judecătoria Reşiţa şi Tribunalul Caraş-Severin i-au acordat femeii.

Comments

  1. Dan says:

    ce barba lata are doamna : )