Bugetul pentru pensii, sub semnul incertitudinii. Vezi ce a spus Sorin Frunzăverde!

Vicepreședintele PNL spune că partidul pe care îl reprezintă dorește să intre la guvernare, însă PSD se cramponează de putere. Până una alta, însă, se vehiculează un potențial deficit foarte mare la bugetul asigurărilor sociale, iar Guvernul social-democrat ar trebui să clarifice speculațiile lansate.

,,Este greu de spus ce ne va aduce această primăvară, din punct de vedere politic. Este evident că Partidul Național Liberal își doreşte preluarea guvernării. E firesc. Există și un orizont de speranță pentru populaţie, în acest sens. Sigur, pentru acest lucru trebuie să obții o majoritate parlamentară, iar PSD se va crampona de putere. Probabil că o primă încercare va consta în preluarea funcţiei de preşedinte al Senatului. Dacă lucrurile stau aşa cum au fost prezentate recent, acel deficit la nivelul bugetului asigurărilor sociale, deși sper să nu fie așa, dar pentru liniștea populației, Guvernul ar trebui să-şi asume o declaraţie în acest sens. Acum câţiva ani, am spus că s-ar putea să nu mai fie bani de pensii”, a afirmat Sorin Frunzăverde.

banner 970 x 250

Comments

 1. Va dau un caz:moare primaru, se fac alegeri, iasa x de la Y partid, nu are majoritatea in consiliul local.Sustinatorii primarului ales, clameaza toata puterea.La consiliul local. Ce-i de facut?IL luam pe neica Caragiale….Sau vrem la 10 la suta?

 2. doru says:

  Cand ai spus ca nu-s bani de pensii? Acum cati ani? Pe vremea lui Boc? Si astia i-ati smanglit?

 3. Radivoj says:

  Las ca Mikey o’ zis ca se descurca el !!!!! :))))))

 4. Radivoj says:

  Las ca Mickey o’ zis ca se descurca el !!!!! :))))))

 5. gore says:

  Lasa ca veniti voi sa le taiati