Bugetul local, mărit prin închirieri!

Consilierii gugulani au adoptat în ultima şedinţă de plen o nouă hotărâre prin care să atragă fonduri la bugetul local. Aceştia şi-au propus să închirieze un alt spaţiu din oraş ca să mărească venitul administraţiei.

După ce Primăria Municipiului Caransebeş a achiziţionat sediul Băncii Comerciale Române din oraş, inclusiv parcarea acesteia, aleşii locali au decis ca aceasta din urmă să fie închiriată la fiecare final de săptămână pentru diverse restaurante din zona centrului civic, care organizează evenimente.

Sâmbăta şi duminica, atunci când nu este folosită de către angajaţii sau clienţii băncii, parcarea aflată în apropierea sediului BCR va fi închiriată de către restaurantele din zona Centrului civic, care organizează evenimente şi au nevoie de spaţii disponibile de parcare pentru invitaţi. Fiind poziţionată în zona Centrului civic, am hotărât ca suma să fie 400 de lei pentru un astfel de eveniment de mare amploare”, a precizat edilul-şef Marcel Vela.

CITESTE SI: BAZA DE LA JUPA, SCOASĂ LA LICITAȚIE!

Potrivit conducerii primăriei, parcarea va fi disponibilă pentru angajaţii sau clienţii băncii doar în intervalul orar 07.00 – 16.00. La fiecare sfârşit de săptămână, când se organizează câte un eveniment la restaurantele din zonă va fi montat un panou cu inscripţia „rezervat”. Cererile pentru chirie vor fi aprobate în funcţie de înregistrarea lor la Primăria Caransebeş.