BUG Mafia, concert seismic la Caransebeș! La „Ruga de la Oraș”!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Primăria municipiului Caransebeș și Casa de Cultură „George Suru” au definitivat programul pentru ediția de anul acesta a Rugii de la oraș, care va avea loc în perioada 20-23 aprilie.

Manifestările vor debuta joi, de la ora 18.00, cu Festivalul Concurs Național de interpretare vocală și instrumentală Luță Ioviță”, ajuns la ediția a XXIII – a, ocazie cu care va putea fi ascultată și Orchestra „Doina Banatului”, cea care va asigura acompaniamentul. Mai sunt incluse în programul primei zile spectacole de jocuri populare cu ansamblurile „Zestrea Gugulanilor” și „Junii gugulani”, precum și un recital extraordinar susținut de Gheorghe Turda și Traian Barbu.

Vineri, începând cu aceeași oră, va avea loc Gala Laureaților Concursului „Luță Ioviță”. Vor urma un spectacol folcloric de gală, jocuri populare și un recital de excepție cu Doriana Talpeș, Gabi Zaharia, Felicia Stoian și Tiberiu Ceia.

Sâmbătă, de la ora 14, se sărbătorește la Caransebeș Ziua Mondială a Rromilor, prin concerte de cântece populare românești și țigănești și o petrecere „ca la ușa cortului”. De la ora 18, din nou muzică și dansuri populare. De data asta, sârbești. Vor urca pe scenă Kud „Polet” din Kladovo, „Laza Nancic” din Vârșeț, „Vlastimir Pavlovic Carevac” din Veliko Gradiște și „Mladost & Generația” din Timișoara.

Duminică, la ora 13.00, e deschiderea oficială a rugii, iar la 19.45 începe seara marilor concerte live susținute de All Friends Band, Daggu Project, din Germania, și Ioana Ignat. Pentru ora 22.00 organizatorii anunță un concert seismic, semnat BUG Mafia!

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

 

foto: a1

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/