Bucurii de primăvară pentru bătrânele complexului social

Gestul de a surprinde reşiţenii într-un mod plăcut nu trece neobservat la poliţiştii cărăşeni. Aceştia i-au vizitat pe vârstnicii Complexului de servicii sociale din oraş pentru a le aduce un zâmbet pe buze la început de primăvară.

Mai exact, vizate au fost mamele şi bunicuţele beneficiare ale Centrului de Servicii Sociale Comunitare pentru Persoane Adulte din municipiu, întrucât se apropie ziua de 8 Martie, o zi dedicată tuturor femeilor. Astfel, un ofiţer din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin – Compartimentul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, a oferit celor aproximativ 100 de doamne din acest centru, în numele tuturor poliţiştilor din judeţ, câte o floare, un mărţişor şi o felicitare.

Bucuria şi surpriza s-au putut citi pe chipurile femeilor care au primit, unele dintre ele cu ochii plini de lacrimi, altele cu zâmbetul pe buze, florile şi urările de bine, de linişte şi mai ales de sănătate şi tihnă. Pentru beneficiarii Complexului contează foarte mult aceste mici gesturi, iar pentru poliţişti este o onoare şi o bucurie să le aducă primăvara în suflete”, a precizat agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Poveştile de viaţă ale acestor femei i-au impresionat pe poliţişti care, la plecare, au promis că vor reveni şi cu alte ocazii.

politia1  politia2