Bucovina, decidem împreună! Robu, în căutare de idei pentru destinaţia unui teren de 1,5 ha

După ani întregi în care a trebuit să clarifice statutul unui teren de 1,5 ha, aferent Parcului Bucovina din Timişoara, disputele au fost favorabile Primăriei, iar acum Robu este în căutare de idei pentru a-i oferi locului o utilitate.

În acest sens, a demarat o campanie online de consultare cu cetăţenii. Sub slognul „Bucovina, decidem împreună”, primarul vrea să afle puncte de vedere ale locuitorilor despre ce anume s-ar putea face în acea zonă. Ideile nu lipsesc, spune edilul, dar cere părerea cetăţenilor despre posibilele întrebuinţări ale terenului.

„E un teren foarte avantajos şi vrem să îl punem în valoare. Intenţia noastră este să facem asta împreună cu beneficiarii. Am demarat această acţiune de consultare a cetăţenilor. Avem un chestionar care este într-o campanie online pe Facebook şi aşteptăm să vedem feed-backul cetăţenilor. «Bucovina, decidem împreună»  este sloganul. Este vorba despre 1,5 hectare de teren foarte generos. Noi avem idei, dar aşteptăm să vedem ce spun cetăţenii.”, a precizat edilul Timişoarei