Bucătăria și muzica din Banat, definiția restaurantului Ana Lugojana!

gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Ana Lugojana duce mai departe tradițiile din Banat și muzica locului! Restaurantul oferă spectacole unde artiști consacrați cântă împreună cu cei din tânăra generație, extrem de populare în rândul celor care își doresc să experimenteze stilul culinar și muzical tipic bănățenesc.

La terasa de la Iulius Town, în Timișoara, Seara Bănățeană a adus în faza publicului un program de muzică live, cu artiștii: Doru Țăranu, Mihaela Pasca, Marinică Trocea și formația Formula 1 Continental, petrecerea desfășurându-se cu respectarea normelor de distanțare socială impuse de autorități. „Lumea vrea să se distreze, vrea să vină la serile bănățene. Așteptăm hotărârea cu privire la distanțarea socială ce va fi impusă în interiorul restaurantelor. Într-un mod civilizat, fiecare cu familia lui la masă putem continua conviețuirea cu acest virus. Fiecare invitat a dansat pe terasă cu familia sa, la masa rezervată”, a povestit Octavian Batori, fondatorul brandului Ana Lugojana.

Planurile businessului sunt ambițioase. Anul următor, în 1 septembrie 2021, va fi deschis restaurantul Ana Lugojana 2 în municipiul Lugoj, iar conducerea firmei își dorește ca în fiecare localitate mare din Banat să fie câte o „Ana Lugojana”, unde clienții se pot bucura de muzica tradițională bănățeană.

Muzica din Banat este apreciată și de generația tânără. Artiștii din valul de tineret l-au încântat pe fondator, care a spus că a participat la o seară bănățeană filmată de o televiziune unde au evoluat interpreți aflați încă în adolescență. „Avem și artiștii consacrați, dar și copiii care vin din urmă să completeze paleta muzicală bănățeană în etalarea vârstei. Să fie toate generațiile și toate vârstele. La o seară bănățeană, pe o filmare de circa opt ore, am rămas plăcut surprins să văd o sumedenie de tineri, vorbim de 12-16 ani, care participau la emisiunea de televiziune și cântau împreună cu artiștii vedete.

Era peste imaginația mea că muzica bănățeană este ascultată și promovată și astăzi, pentru ca tânăra generație să o poată cânta și, în același timp să o iubească. Am rămas plăcut surprins și în această perioadă de pandemie  pentru că am primit foarte multe mesaje dacă se poate vizita localul, dacă facem o seară bănățeană. Foarte multă lume își dorește să vină și să asculte muzica tradițională și mai ales să se bucure de preparatele tradiționale pe care le regăsești în restaurantele noastre”, a mai declarat Octavian Batori.

publicitate Timisoara banner maxagro

De luni până duminică, între orele 8 și 20, produsele restaurantului sunt la dispoziția consumatorilor, fie că aleg să le ridice direct de la sediu, sau prin comandă telefonică la: 0728 962 764.  În Reșița, restaurantul este situat pe Bulevardul Republicii nr. 28 și vizează același tipar de local – împinge tava și de catering, cu materia primă ce se prepară la locul vânzării și care se gătește după principiile gazdelor.

 

 

STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/