Bucătăria satului bănățean. Octavian – afacerea de succes situată pe podiumul campionilor

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

2009 a fost anul în care s-a lansat pe piață una dintre cele mai profitabile afaceri din vestul țării și anume Octavian Catering, care a ajuns în anul 2018 printre primele afaceri din acest domeniu.

Având ca debut anul 2005 în orașul Lugoj și ca punct de pornire comercializarea de obiecte necesare unei pomeni, printr-o orientare și deschidere spre necesitățile și sugestiile clienților, firma a diversificat tot mai mult gama de produse și servicii, ajungând să dezvolte ramura preparatelor tradiționale românești.

publicitate online in ziar Express de Banat

Octavian s-a clasat anul trecut pe locul doi pe țară în topul firmelor care oferă servicii funerare. Cel mai mare procentaj din profitul firmei, 80%, este obținut din serviciile destinate catering-ului, iar restul de 20%, din domeniul paralel de activitate. Pentru că prețul face diferența de cele mai multe ori, costurile ce vizează atât serviciile funerare și mai ales cele de catering atrag majoritatea populației. Ofertele sunt alese atât pentru prețul decent, cât și pentru profesionalism și calitate, firma deținând monopolul în acest domeniu.

Una dintre activitățile societății este bazată pe prepararea și livrarea unui meniu zilnic, tentant din două puncte de vedere: pentru prețul de doar 13 lei și pentru programul prelungit (10.30 – 22.00). „Preparatele tradiționale sunt proaspăt gătite, din ingrediente atent selecționate de la furnizori de încredere, în cantități generoase și mai ales după rețete vechi ale satului bănățean, care să îmbine și să atragă toate gusturile. Urmăresc ca prin meniul nostru să învățăm oamenii să mănânce cât mai sănătos, să le desfătăm papilele gustative cu savoarea și mirosurile plăcute din bucătăria bunicilor și mai ales să evităm adausurile toxice prezente în mai toate alimentele”, a declarat Octavian Batori, fondatorul acestui business.

Ce poate încă n-au aflat clienții este că firma lui Octavian nu are ca profil de afacere doar ramura de catering sau cea de funerarii, ci deține și Patiseria Octavian, cu sediul în Lugoj, dar care livrează și în Reșița, în fiecare dimineață, cele mai proaspete torturi și prăjiturele.

publicitate tmc 640

Octavian Catering se extinde

Planurile de viitor ale omului de afaceri includ o dezvoltare puternică a business-ului, care să completeze toate cerințele actualilor și viitorilor clienți. Peste doar câteva luni, în Reșița se va deschide Octavian Express NON-STOP, restaurant ce își va avea sediul lângă actuala locație, de pe Bulevardul Republicii nr. 28, dar care va deservi clienții 24/24 de ore. Sala folosită acum pentru catering va rămâne doar o locație destinată pomenilor, iar în toamna acestui an, caransebeșenii se vor putea bucura și ei de serviciile și produsele firmei.

În meniul tradițional sunt incluse mâncăruri precum: ficăței cu ceapă, tocană de legume cu ceafă de porc, varză călită cu varză acră și dulce, ardei umpluți, pilaf sau sote de mazăre.

Pentru informații legate de comenzile la domiciliu, torturi și prăjituri se poate apela numărul de telefon 0728 962 764,  iar pentru serviciile funerare, pomeni, nunți, botezuri, zile onomastice, numărul ce vă stă la dispoziție este 0736 381 573 – Iulian Chifa – administrator pe Caraș Severin. Puțeți suna la orice oră, magazinele funerare din Reșița, Timișoara, Lugoj, Drobeta Turnu Severin, Buziaș, Făget și Săvârșin. Oravița și Bozovici. Mai multe detalii veți găsi și pe pagina de Facebook, dar și pe site-ul http://cateringoctavian.ro/ sau www.funerarelugoj.ro.

Meniul zilei este stabilit atent cu mult timp înainte, motiv pentru care comenzile urgente cu anumite specificații se pot onora doar în situația în care ingredientele există în cămara de alimente.

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/