Bronz pentru atleții de la CSS Caransebeș

Clubul Sportiv Școlar Caransebeș a obținut medalia de bronz, prin secția de atletism, la Campionatul Național de Juniori III, 14 – 15 ani, desfășurat la București, la sfârșitul săptămânii.

Caransebeșul a participat cu 4 fete la proba de ștafetă: Raluca Urban, Adina Chirilă, Hanni Brecica, Sorina Ciuche. Performanța este notabilă, spune antrenorul emerit Cristian Dragomir, mai ales că nu s-a mai adus o medalie națională la această categorie și probă de aproape 10 ani.

„Fetele au câștigat ștafeta de 100+200+300+400 de m! Este o realizare de echipă pentru întreaga secție de atletism de la CSS Caransebeș, să nu uităm că de mulți ani nu am mai câștigat o medalie la ștafete și sper să urmeze un șir lung de medalii din ce în ce mai valoroase, atât pentru noi cât și pentru România. Bravo Sorina, Hanni, Adina si Raluca”, menționează antrenorul Cristian Dragomir, care își aduce aminte că de 9 ani nu s-a mai câștigat vreo medalie la ștafetă, de pe vremea când marea atletă Liliana (Danci) Dragomir avea vârsta de 14-15 ani și obținea pentru Caransebeș medalie după medalie.

leader board 728 x 90 px

„Este prima medalia după 9 ani, după generația Lilianei Dragomir (Danci) și este pentru prima dată când se poate grupa o ștafetă. Mai sunt încă 4 – 5 sportive în echipă, o formație foarte bună de atletism la acest nivel și în acest an am întinerit lotul am renunțat la anumiți sportivi, și ne-am canalizat energiile pentru aceste vârste juniori III și copii și rezultatele încep sa se vadă”, ne-a declarat Cristian Dragomir.

Antrenorul mulțumește colegilor mai tineri, pentru că munca a fost în echipă: „Mulțumesc pentru efort antrenorilor Iuliana și Marian Enache și Roxanei Pepa. Muncim cot la cot și sper ca rezultatele să vină. Un rezultat foarte bun înaintea celui de la București de ștafetă a fost al sportivei Sorina Ciuche, 15 ani, care a câștigat medalia de bronz la 800 de m la Concursul Balcanic Mladost, care s-a desfășurat la Ruse în Bulgaria, unde a s-a bătut cu cele mai bune sportive din 18 țări“.