Brian Filimon: „Sper ca pata neagră de pe Consiliul Județean să fie cât mai rapid ștearsă!”

brian filimon (2)

Cel mai apreciat primar liberal din Caraș-Severin îi sugerează președintelui CJ, Romeo Dunca, să închidă toate conflictele pe care le-a deschis și să se apuce să dezvolte Caraș-Severinul! Altfel, în urma sa rămâne doar o pată neagră!

„Am evitat în foarte multe rânduri să vorbesc despre politică și am preferat să discut despre administrație, despre lucrurile pe care mi le doresc alături de cetățenii mei. Cele apărute în presă despre Consiliul Județean ar trebui să ne afecteze pe toți, pentru că județul are nevoie de o cu totul altă fațetă. E un subiect apăsător și aș dori să se încheie cât mai repede, iar cei care au greșit, dacă sunt, cu siguranță vor fi trași la răspundere. Eu sunt adeptul treburilor bine făcute și am tot spus să lăsăm orgoliile deoparte, să punem mâna să dezvoltăm acest județ. Eu sper ca pata neagră care a apărut astăzi pe Consiliul Județean să fie cât mai rapid ștearsă și în perioada următoare să apărem cu subiecte frumoase, bune, benefice pentru întreg județul.”, a comentat primarul comunei Măureni la Express Live.

Brian Filimon spune totodată că și PNL Caraș-Severin va trebui să se implice mai mult în problemele de la nivelul Consiliului Județean, acolo unde Romeo Dunca a avut mână liberă și totală libertate de mișcare, în ciuda faptului că lucrurile în mod evident nu mergeau cum trebuie. „Eu cred că deciziile viitoare vor fi analizate și aceste lucruri grave vor fi încheiate. Se impune o analiză foarte amplă pentru ceea ce urmează. Sper să se încheie cu bine aceste lucruri, iar noi suntem pe poziții unde trebuie să ne asumăm lucrurile și, dacă cumva cineva greșește, trebuie să răspundă. Județul are nevoie de oameni care nu greșesc. Oamenii ne-au votat ca noi să parcurgem un drum cât mai corect și spre beneficiul întregului județ. Lumea nu are nevoie de orgolii, trăim un moment dificil în întreaga țară și lumea s-a săturat. Lumea vrea să vadă altceva și pentru asta noi trebuie să fim altceva. Eu merg destul de des la București pentru diferite probleme ale comunității și, cu siguranță, când apar pete de acestea negre și de acolo suntem priviți mult mai rău decât ar trebui să fim.”, a conchis liberalul.