Brian Filimon: „Sper ca pata neagră de pe Consiliul Județean să fie cât mai rapid ștearsă!”

brian filimon (2)
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online
stiri Timisoara si Resita publicitate online untitled design set 970x90 px
stiri Timisoara si Resita dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Cel mai apreciat primar liberal din Caraș-Severin îi sugerează președintelui CJ, Romeo Dunca, să închidă toate conflictele pe care le-a deschis și să se apuce să dezvolte Caraș-Severinul! Altfel, în urma sa rămâne doar o pată neagră!

„Am evitat în foarte multe rânduri să vorbesc despre politică și am preferat să discut despre administrație, despre lucrurile pe care mi le doresc alături de cetățenii mei. Cele apărute în presă despre Consiliul Județean ar trebui să ne afecteze pe toți, pentru că județul are nevoie de o cu totul altă fațetă. E un subiect apăsător și aș dori să se încheie cât mai repede, iar cei care au greșit, dacă sunt, cu siguranță vor fi trași la răspundere. Eu sunt adeptul treburilor bine făcute și am tot spus să lăsăm orgoliile deoparte, să punem mâna să dezvoltăm acest județ. Eu sper ca pata neagră care a apărut astăzi pe Consiliul Județean să fie cât mai rapid ștearsă și în perioada următoare să apărem cu subiecte frumoase, bune, benefice pentru întreg județul.”, a comentat primarul comunei Măureni la Express Live.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100
publicitate ziar expresb 1000x100
publicitate Timisoara banner maxagro
promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara
Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Brian Filimon spune totodată că și PNL Caraș-Severin va trebui să se implice mai mult în problemele de la nivelul Consiliului Județean, acolo unde Romeo Dunca a avut mână liberă și totală libertate de mișcare, în ciuda faptului că lucrurile în mod evident nu mergeau cum trebuie. „Eu cred că deciziile viitoare vor fi analizate și aceste lucruri grave vor fi încheiate. Se impune o analiză foarte amplă pentru ceea ce urmează. Sper să se încheie cu bine aceste lucruri, iar noi suntem pe poziții unde trebuie să ne asumăm lucrurile și, dacă cumva cineva greșește, trebuie să răspundă. Județul are nevoie de oameni care nu greșesc. Oamenii ne-au votat ca noi să parcurgem un drum cât mai corect și spre beneficiul întregului județ. Lumea nu are nevoie de orgolii, trăim un moment dificil în întreaga țară și lumea s-a săturat. Lumea vrea să vadă altceva și pentru asta noi trebuie să fim altceva. Eu merg destul de des la București pentru diferite probleme ale comunității și, cu siguranță, când apar pete de acestea negre și de acolo suntem priviți mult mai rău decât ar trebui să fim.”, a conchis liberalul.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
stiri cu angajari in Timisoara STPT job 1000x200 Stiri evenimente Timisoara 1000x100 edb
untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/