Brian Filimon e alesul pentru Primăria Bocșa! „Sunt onorat, dar mai am multe de realizat cu concetățenii mei din Măureni, pe care-i iubesc! Nu candidez!”

Edilul-șef al comunei Măureni, cel care a fost ales cu aproape 93 la sută din voturi în septembrie 2020 pentru al doilea mandat, s-a clasat pe prima poziție în sondajul făcut de PNL, sondaj în care au fost măsurate șansele posibililor candidați pentru funcția de primar al orașului Bocșa!

Brian Filimon este portretul candidatului ideal pe care PNL caută să-l propună bocșenilor, anunța președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela. Brian Filimon a fost însă mai mult decât un model, a fost inclus în sondajul comandat de partid luându-se în calcul candidatura sa. Rezultatele sondajelor au confirmat așteptările. Primarul de la Măureni este creditat cu cele mai mari șanse la victorie. Pe locul doi s-a clasat prefectul de Caraș-Severin, Cristian Gâfu, iar pe trei actualul viceprimar cu atribuții de primar al orașului, Sorin Perian. În ciuda faptului că ar avea șanse reale să schimbe fotoliul de primar al Măureniului cu cel de primar al Bocșei, Filimon a anunțat pentru expressdebanat.ro că are alte planuri:

„Cu siguranță rezultatul acestui sondaj m-a făcut să mă simt respectat și onorat. Faptul că sunt creditat cu șanse să câștig Primăria Bocșa după numai un mandat de primar al comunei mele, Măureni, înseamnă mult pentru mine. Îi mulțumesc domnului președinte Vela, colegilor din partid, mă bucur că sunt apreciat în zona Bocșa, dar… Îmi iubesc prea mult concetățenii, tot ce fac în comună fac pentru ei și consider că merită să rămân la Măureni pentru că mai avem multe lucruri de realizat împreună. Nu am simțit niciun moment în această perioadă că m-aș putea despărți de ei, de Măureni, de Șoșdea! Nu am cum să plec de la Măureni! Rămân primarul Măureniului! Nu candidez la Bocșa!”

Surse liberale susțin că nici prefectul Gâfu nu intenționează să candideze la Bocșa, motiv pentru care cea mai plauzibilă variantă ar fi intrarea în competiția electorală din 27 iunie a actualului primar, Sorian Perian.